Wonen is een hele persoonlijke zaak en als er iets aan uw woning gedaan dient te worden, dan wilt u dat dit professioneel en goed geregeld wordt. Schenderling behandeld elke klus alsof het een klus is aan de eigen woning. Communicatie is bij elke klus een belangrijke schakel. Ik bespreek de wensen met de klant en zal deze uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden houd ik de klant op de hoogte van de stand van zaken.


Schenderling heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in dakbedekking. Zo ben ik gecertificeerd dakbedekker. Hierdoor ben ik op de hoogte van de diverse soorten dakbedekking en weet exact wat het beste is voor een dak. Of het nu een groot of een klein dak is of u wilt u dak ook isoleren, ik geef u het beste advies voor uw dak.


Wat ik de laatste jaren veelvuldig tegenkom is dat de dakbedekking bij de schoorstenen te laag wordt opgebrand, waardoor er bij hevige regenval water onder de loodslabben via de schoorsteen in de woning terecht komt of onder de dakbedekking ophoopt. Helaas valt er meer regen in ons Hollandse klimaat waardoor onze daken en goten meer te verwerken hebben.


Om uw schoorsteen te beschermen tegen het water, brand ik de bitumen hoger op de schoorsteen en plaats het lood hoger. Hierdoor kan de regen niet meer onder de loodslabben door en is uw woning beschermt tegen de regen. Dit is een relatief makkelijke en betaalbare oplossing. Wat steeds vaker door mij uitgevoerd wordt is het impregneren van een schoorsteen. Dit houdt in dat de doorslag van vocht tegengehouden wordt. Met een deze aanpassingen aan uw schoorsteen is water geen probleem meer voor uw schoorsteen en woning.

Neem een kijkje bij de projectfoto`s om te zien hoe het renoveren en impregneren van een schoorsteen uitgevoerd wordt.

 

Wat kunt u allemaal door Schenderling uit laten voeren?


- verbouwing.

- renovatie

- onderhoud.

- badkamer

- keuken

- verfwerk

- dakbedekking

 

 Laat Schenderling Bouw & Tuin uw project uitvoeren.